Go Club Seki

Wijkcentrum Essesteijn, Elzendreef 10, Voorburg (wo. 20:00-22:30)

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Statuten Seki goedgekeurd

24 December, 2010 (14:31) | Algemeen | By: ming

Op donderdag 23 december 2010 bezocht een bestuursdelegatie van goclub Seki het notariskantoor aan de Zwartelaan in Voorburg. Plechtig en officieel werden de Statuten voorgelezen en goedgekeurd door notaris R.M. Dom (what is in a name?).

Daarmee heeft de Haags/Voorburgse go-club Seki de laatste hobbel overwonnen om serieus genomen te worden en zich bij de Kamer van Koophandel in te schrijven. De Algemene Ledenvergadering van 29 september 2010 had de eerste stappen gezet naar een formalisering van de reeds op 3 februari 1982 mede door Gé van Toorenburg opgerichte club. Daar werd besloten om een afdeling van de Bond te worden (tot dusver telde de club slechts persoonlijke leden van de Bond) en Statuten op te stellen. Veel voorbereidend werd was verricht door secretaris Martin Bijlsma en wedstrijdleider Eric van der Marel. De vijfde concept-statuten werden aan de notaris aangeboden, die enkele kleine verbeteringen aanbracht en de puntjes op de i zette. De Go Bond (en ook de overkoepelende sportfederatie NOC*NSF) hecht groot belang aan een gestructureerd verenigingsleven en subsidieerde de notariële goedkeuring.

Bij de officiële goedkeuring en plechtigheid waren penningmeester Frederik Spanhoff (studie) en Martin Bijlsma (droeve familieomstandigheden) helaas verhinderd. Voorzitter Ming Au, webmaster Tamara Havik en Eric van der Marel vertegenwoordigden de club. De Statuten tellen tussen de inleiding en de slotakte en slotverklaring 22 reglementen, die de structuur van de club vastleggen.

Bijlage: Statuten / acte van oprichting.

Bijgaand 4 foto’s: Notaris Richard Maurits Dom uit Voorburg, en de bestuursleden Ming Au (voorzitter), Tamara Havik (webmaster) en Eric van der Marel (wedstrijdleider).

Write a comment