Go Club Seki

Wijkcentrum Essesteijn, Elzendreef 10, Voorburg (wo. 20:00-22:30)

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Districtstoernooi 2016

21 May, 2016 (22:29) | Districtstoernooi | By: tamara

Districtstoernooi 2016 Den Haag / Rotterdam

Op een vijftal woensdagavonden in juni 2016 organiseert de Haagse go-club Seki het jaarlijkse districtstoernooi van de regio Den Haag/Delft/Zoetermeer/Rotterdam, dat een voorronde is voor het INDIS in oktober 2016 en indirect voor het NK in januari 2017.

Speelavonden:

Ronde 1 woensdag 1 juni 2016

Ronde 2 woensdag 8 juni 2016

Ronde 3 woensdag 15 juni 2016

Ronde 4 woensdag 22 juni 2016

Ronde 5 woensdag 29 juni 2016

Aanvang steeds om kwart voor acht (19.45 uur).

Speeltempo: 1,5 uur plus byoyomi (30 seconden)

Kosten: er is geen inschrijfgeld.

Opzet: afhankelijk van de aanmeldingen 5 ronden Zwitsers of MacMahon, zodat het voor iedereen interessant is. Voor spelers die zich niet kunnen of willen plaatsen voor het INDIS, is het mogelijk om één of meerdere byes te nemen, die dan een halve punt opleveren. Graag een week van te voren aanvragen. Alle gospelers zijn welkom, maar om door te gaan naar het INDIS dient men bij aanvang van het toernooi bondslid van de NGoB te zijn.

Kwalifikatie: Aangezien wij gelden als twee districten gaan de twee besten door naar het INDIS, plus één speler extra voor elke zes dangraden in onze voorronde. Bij gelijk eindigen volgt er een beslissingswedstrijd of meerkamp. In onderling overleg kunnen wedstrijden op donderdagavond in Delft gespeeld worden.

Plaats: Wijkcentrum Essesteijn, Elzendreef 10 Voorburg.

Aanmelden: uiterlijk maandag 30 mei 2016 via Eric van der Marel (ericvandermarel(at)casema.nl).

Vorig jaar: waren er 11 deelnemers (Fan Liu, Dick Riedeman, Jan Petzold, Bert Vonk, Walter Diedrich, Eric van der Marel, Tamara Havik, Arie Brand, Marc Bras, Robert Vetter en Frits Luteijn)

Write a comment